وي منطقه نمونه گردشگري اوان را يکي از اهداف توسعه گردشگري سلامت استان قزوين خواند و اظهار داشت: منطقه نمونه گردشگري اوان در فاصله 85 کيلومتري شهر قزوين و در مسير قلعه الموت(حسن صباح) قرار دارد که توسط 4 روستاي اوان، «وربن»، «زرآباد»، و «زواردشت» محصور شده است.
وي با اشاره به وجود گونههاي مختلف گياهي و آبزيان خاص در درياچه اوان گفت: درياچه اوان در تابستان محل ماهيگيري، آبتني و قايقراني، در پاييز مامني مطمئن براي پرندگان مهاجر مانند قو، غاز و مرغابي و در زمستان با توجه به برودت هوا و يخ زدن سطح آن بهترين محل براي انجام ورزشهاي روي يخ است.
محمدي ادامه داد: ماهيگيري در درياچه اوان تنها در ايام خاص مانند تعطيلات و زير نظر سازمان حفاظت از محيط زيست و اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري صورت ميگيرد.
وي روستاي زرآباد را يکي از روستاهاي تاريخي و مورد اقبال مردم منطقه و گردشگران دانست و بيان کرد: با توجه به قرار داشتن امامزاده «علي اصغر» و درخت چنار خونبار (در نزديکي سحرگاه روز عاشورا، صمغي قرمزرنگ شبيه خون از اين درخت خارج ميشود) در حياط آن، هر سال گردشگران زيادي از سراسر کشور در اين روستا حضور پيدا ميکنند که اين ظرفيتي قابل توجه براي توسعه گردشگري است.
معاون گردشگري اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قزوين، با اشاره به ساماندهي خانههاي روستايي در اين منطقه تصريح کرد: بر اساس طرحي که از سوي سرمايهگذار بخش خصوصي براي توسعه گردشگري ورزشي و سلامت در اين منطقه ارائه شده است، به برخي از خانههاي روستايي پروانه بهرهبرداري «کاشانه گردشگري» داده شده تا اين خانهها تحت نظارت اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان ساماندهي شوند و گردشگري منطقه را رونق دهند.
/120
انتهای پیام/